Nieuwsbrief MIRT-verkenning A50 Ewijk-Bankhoef-Paalgraven

Online informatiebijeenkomst A50 Ewijk-Bankhoef-Paalgraven

Op 8 februari 2022 vindt van 19.00 uur tot 20.30 uur een online informatiebijeenkomst plaats over het project ‘MIRT-verkenning A50 Ewijk-Bankhoef-Paalgraven’. U bent van harte uitgenodigd om hieraan deel te nemen. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u informatie over de opgave en welke stappen worden gezet om te komen tot een Voorkeursalternatief. Ook ontvangen wij graag via de chat uw vragen en mening over het project.

De online informatiebijeenkomst wordt in de vorm van een video-conferentie (Microsoft-Teams) aangeboden. U kunt deelnemen door gebruik te maken van deze link

Interactieve kaart

Geïnteresseerden kunnen vanaf 1 februari tot en met 18 februari suggesties, aandachtspunten, ideeën of zorgen doorgeven via de interactieve kaart van het projectgebied. Zowel de interactieve kaart als de online informatiebijeenkomst is geen platform voor formele inspraak.

Meer informatie?

Heeft u voor die tijd een dringende vraag of behoefte aan aanvullende informatie? Dan kunt u contact opnemen via het algemene mailadres.  

Lees het hele bericht. 

Brede blikt leidt tot extra oplossingen

Lossen de kansrijke oplossingen die we onderzoeken de problemen op voor de A50 tussen Ewijk en Paalgraven? Dat willen we als project natuurlijk weten. Voor het beantwoorden van die vraag heeft het project haar blik verruimd door niet alleen te kijken naar de drie oplossingsrichtingen.

Lees hier het hele bericht.

In gesprek met de omgeving

Ives van Leth en Bastiaan du Pré zijn als omgevingsmanagers betrokken bij het project A50 Ewijk- Bankhoef-Paalgraven. De afgelopen tijd hebben zij kennis gemaakt met interne- en externe belanghebbenden in het projectgebied en de wensen en belangen van hen in kaart gebracht.

Lees hier het hele bericht.

Andere oplossingen in beeld

De klankbordgroep van het project A50 Ewijk-Bankhoef-Paalgraven kwam op dinsdag 14 december 2021 voor de tweede keer bij elkaar. Tijdens de online bijeenkomst de (voorlopige) resultaten van een kunstwerkenonderzoek en een verkeerskundige gevoeligheidsanalyse gepresenteerd. Daarbij duidden zij ook wat dit betekent voor het verdere verloop van het project.

Lees hier het hele bericht.

Beeld: ©Project MIRT-verkenning A50