Inloopbijeenkomsten N35 Wijthmen - Nijverdal in maart 2024

In maart organiseren we twee inloopbijeenkomsten voor de MIRT-verkenning van de N35. De inloopbijeenkomsten zijn gratis en je hoeft je er niet voor aan te melden. Je krijgt er meer informatie over de laatste ontwikkelingen in het project. Je leest meer over de bijeenkomsten in dit bericht.

De laatste ontwikkelingen

De afgelopen maanden is er achter de schermen hard gewerkt aan de verkenning. Een van de resultaten daarvan is de Notitie Reikwijdte en Detailniveau (NRD). Dit is een belangrijk document voor het project. Het beschrijft de drie oplossingen die we onderzoeken en de gevolgen die elke oplossing heeft op het milieu. Je kan van 6 maart tot 16 april 2024 reageren op dit document. Daarover lees je meer in dit bericht . Tijdens de inloopbijeenkomsten vertellen we je graag meer de NRD, de oplossingen, het milieuonderzoek en de planning. Ook kan je vragen stellen.

Bijeenkomst in Mariënheem

Op dinsdag 12 maart vanaf 18.30 uur tot 21.00 uur is de bijeenkomst in De Schalm in Mariënheem. Het adres is Nijverdalseweg 30, 8106AD. 

Bijeenkomst in Wijthmen

Donderdag 21 maart organiseren we een bijeenkomst in Restaurant de Mol in Zwolle, van 18.30 uur tot 21.00 uur. Het adres is Heinoseweg 32, 8026 PD. 

Kan je er niet bij zijn?
Geen zorgen we kunnen jullie vragen ook behandelen via de mail. Stuur je vraag dan met contactgegevens naar: mirtn35wijthmennijverdal@minienw.nl en wij komen er zo spoedig mogelijk op terug. 

Een zaal waar statafels en tafels en stoelen staan. Aan de statafels staan mensen met elkaar te praten. In het midden van een zaal staat een tafel met koffiekopjes, een koffiekan en plakjes cake.
Beeld: ©Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat / Bijeenkomst buurttafels N35
Inloopbijeenkomst in juni 2023