A50: Vragen informatiebijeenkomst beantwoord

Op dinsdag 8 februari 2022 was de eerste online informatiebijeenkomst van het project MIRT-verkenning Ewijk-Bankhoef- Paalgraven. Belanghebbenden en belangstellenden deelden tijdens de bijeenkomst ruim 300 vragen, zorgen en suggesties over het project. De meeste antwoorden kunt u inmiddels vinden op onze website.

Dat het project MIRT-verkenning A50 Ewijk-Bankhoef-Paalgraven leeft in de omgeving, is duidelijk. De 160 deelnemers reageerden tijdens de ruim een uur durende online informatiebijeenkomst massaal via chat, e-mail, Mentimeter en de interactieve kaart van het project. Het grote aantal en het gespecialiseerde karakter van sommige vragen , maakten het onmogelijk om ze tijdens de bijeenkomst zelf te beantwoorden. Deskundigen met verschillende achtergronden van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat Rijkswaterstaat, de provincies Gelderland en Noord-Brabant en ingenieursbureau Royal HaskoningDHV hebben de afgelopen weken de vragen op onderwerp gebundeld en van een antwoord voorzien.

Verkeer

Het valt u misschien op dat we vragen over het onderwerp ‘Verkeer’ nog niet beantwoord hebben op onze website. Dat gaan we uiteraard nog doen. De antwoorden op deze vragen hebben wat extra uitzoekwerk nodig. Zodra de verkeersvragen beantwoord zijn, zullen we deze ook op de website plaatsen en u hierover informeren. Aanvullende vragen kunt u nog altijd stellen, via dit e-mailadres.