A50: Informatiebijeenkomst MIRT-verkenning A50 Ewijk- Bankhoef- Paalgraven

Op dinsdagavond 8 februari organiseerden we een digitale informatiebijeenkomst. Het project informeerde zo’n 160 belangstellenden onder andere over de oplossingen die het verkent om de doorstroming en verkeersveiligheid op dit traject te verbeteren. Ook lichtte het project de stappen toe om te komen tot een voorkeursalternatief. Dit is de oplossing die uiteindelijk de voorkeur heeft boven de andere onderzochte oplossingen. Ten slotte was ook de manier waarop het project belanghebbenden wil betrekken een belangrijke rode draad.

Terugkijken?

Was u verhinderd? De opname van online informatiebijeenkomst kunt u in zijn geheel terugkijken. U kunt de presentatie terugkijken.

Op de hoogte blijven?

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in deze MIRT-Verkenning en heeft u zich nog niet aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief? Meld u hier aan voor onze digitale nieuwsbrief.